HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Besöksverksamheten

Vill Ni komma hit och se vårt bryggeri?

Vi tar emot gruppbokningar för minst 10 personer.

Vi kan även erbjuda ölprovningar och middagar i Restaurang Brygghuset.

Varmt välkommen med din bokning

Hör av Er till Maria Wester


Telefon, 0492-16519
Mail, maria.wester@abro.se

Nytt för i sommar är att det blir lättare att komma och se bryggeriet och följa bryggprocessen genom att det inte är fasta tider för guidningar.

– Högre tillgänglighet gör det enklare att göra spontana besök, säger Maria Wester. Besökare kan nu komma och gå när det bäst passar en själv, samtidigt finns möjligheten att gå guidade turer.

– Under hela sommaren kommer vi att ha tre anställda guider. Vi öppnar den 26 juni och har öppet alla dagar från klockan 11.00.

Åbro har renoverat lokalerna för besöksmottagningen och byggt upp en besökspod, en stor bar, där guiderna möter besökarna.

– Tanken är att man ska kunna komma till bryggeriet för att få lära sig lite mer om öl. Det är också möjligt att prova olika öl och vår cider. Vi har även öppnat en Åbroshop. Detta är första steget i vår nya satsning, vi har mycket mer på gång när mikrobryggeriet också står klart. Till säsongen 2018 ska anläggningen vara fullt utbyggd, avslutar Maria Wester.