HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Nya Bryggmästarens lanseras

Mottagandet av Bryggmästarens nya design är mycket positivt bland både konsumenter och restauranger.

– Krögare tycker att den nya designen verkligen lyfter produkten, vilket gör att fler nu vill ha Bryggmästarens i sitt sortiment, säger Varumärkeschef Niklas Nestlander på Åbro Bryggeri.

Det var premiärvisning för nya Bryggmästarens på Stockholm Beer & Whisky Festival och produkterna finns nu ute på Systembolag och restauranger runt om i Sverige.

– Samtidigt som vi rullar ut hela serien med Bryggmästarens nya design kommer vi att ha kampanjer för att ytterligare stärka varumärket Bryggmästarens, säger Niklas Nestlander. Till våren kommer också en helt ny, unik glasflaska för hela serien på 33 cl.

Bryggmästarens nya design är resultatet av Åbros designtävling förra hösten där frilansdesignern Martin Schmetzer vann. På ett föredömligt sätt förenas varumärkets arv, kultur och historia i den nya designen samtidigt som den känns modern.

– Jag har fått vara delaktig genom hela projektet och det har inte kompromissats med designen längs vägen, jag är jättenöjd med resultatet, säger Martin Schmetzer.

Åbros vd Henrik Dunge är också mycket nöjd.

– Den nya designen speglar på ett fantastiskt sätt det hantverkskunnande som kännetecknar Bryggmästarens, och gör också att Bryggmästarens ser ut som det premiumöl som det verkligen är, säger Henrik Dunge.

Bryggmästarens, som är Åbros främsta premiumprodukt, har funnits som varumärke sedan 1998 och är i grunden en serie hantverksöl med hög kvalitet. Bryggmästarens utvecklas och bryggs med stor omsorg av Åbros egna bryggmästare. Varumärket har prisbelönats med flera internationella utmärkelser.

I serien ingår Bryggmästarens Premium Gold, Premium Dark, Bästa Mellanöl, Bästa Pilsner, Bästa Ekologiska, Bryggmästarens Pale Ale, Bryggmästarens Alkoholfria 0,0 och Bryggmästarens Vinterbrygd.
På krogar och restauranger kommer Åbro under hösten och vintern att byta ut toppskyltar på fatölskranar, glas och annat material till Bryggmästarens nya design.