HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Matilda från The Hills

Det är nu klart att Europatourtävlingen Nordea Masters 2018 spelas på Hills Golf & Sports Club i Mölndal.
– Att få stå som värdbana för ett så stort internationellt evenemang är fantastiskt roligt för oss som golfklubb. Samtidigt blir det ett spännande event för oss i restaurangen, säger Matilda Ljungberg, driftchef för Hills Restaurang.

Hills Golf & Sports Club är en upplevelse av högsta klass med såväl golf som gym, padeltennis och restaurang. Anläggningen ligger naturskönt i en dal som angränsar till Sandsjöbacka naturreservat, samtidigt är avståndet till centrala Göteborg mindre än 15 minuter. Hills är en park- och skogsbana med 18 hål, många designade av proffsgolfaren och delägaren Johan Edfors. Att Nordea Masters spelas här nästa sommar blir ett stort erkännande för golfklubben.

Matilda Ljungberg och teamet i restaurangen är redan mentalt igång med förberedelserna inför evenemanget, som innebär många besökare under tävlingsveckan på en av Sveriges vackraste restauranger.

– Vår målsättning med Hills Restaurang är att alla gäster ska känna sig hemma i den fräscha och moderna restaurangmiljön, samtidigt som matupplevelsen är det ”lilla extra”. Här ska man alltid känna sig välkommen, oavsett veckodag och tidpunkt på dagen, säger Matilda Ljungberg.

"Magkänslan kändes rätt för Åbro"

Vår ambition är att man ska gilla att ”hänga” på Hills. När Hills Restaurang valde dryckesleverantör fastnade Matilda för Åbro Bryggeri.

– Det var viktigt att hitta en leverantör som ville leverera det lilla extra och att vi har en nära och personlig kontakt med säljaren. Åbro har ett brett sortiment och deras öl passar bra in hos oss. Hills har dagligen ett stort antal lunchgäster.

– Våra fantastiska kockar tillagar vällagad husmanskost med finess. För oss är det viktigt att maten både smakar och ser god ut. Vi kompletterar lunchen med vår salladsbuffé, som är ett uppskattat komplement till den varma tallriken.

Hills lockar inte bara golfare. Hit kommer även besökare som vill fira en högtidsdag, sällskap som kopplar av med afterwork, företag som har konferenser och även större event som bröllop och fester.

​