HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Mycket mer än bara golf

Lannalodge rankas som en av Sveriges bästa golfresorts och erbjuder mer än bara golf.
Maria och Johan Skoglund driver restaurangen.
– När vi fick erbjudandet att ta över restaurangdelen var det ingen tvekan. 

Lannalodge golf- och konferensresort, 15 minuters bilresa från Örebro, uppskattas av besökare för sin sköna atmosfär, de vackra omgivningarna och ett komplett utbud. En variationsrik 18-håls parkbana kompletteras med en nybyggd 9-hålsbana, som bland annat har en spektakulär ö-green.

Spelar du inte golf kan du hyra cyklar, vandra eller besöka gymmet, bubbla i bubbelpoolen, basta och dricka ett par öl. Anläggningen har även spa, hotell, restaurang och pizzeria.

Sedan april i år driver Johan och Maria restaurangverksamheten med bistro och en exklusiv pizzeria. Valet blev Åbro Bryggeri när det gäller drycker. – Bryggmästarens är vårt huvudöl och har blivit mycket uppskattat, likaså är Bryggmästarens Alkoholfria mycket lovordat bland våra gäster. Vi tyckte att Åbro passar oss bra och har ett bra utbud, säger Maria och Johan.


Johan & Maria Skoglund.

På menyn har de husmanskost, pizza och à la carte.

– Vi satsar på en bra nivå med hög kvalitet på råvaror och ett varierat utbud av husmanskost på luncher. Vi har även söndagsmiddagar, likaså golfpaket med 3-rättersmenyer.

De svarar också för frukost och middagar till hotelldelen som har totalt 160 bäddar. Ett annat inslag är att hålla i vinprovningar, så räkna med att här finns alltid något för alla.