HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Bryggmästarens – i en helt egen klass

Den 1 mars 2019 kommer Bryggmästarens Premium Gold på 50 cl flaska att lanseras på Systembolaget.
– Vi kommer att lansera Bryggmästarens Premium Gold på 50 cl flaska i 373 Systembolagsbutiker, säger Niklas Nestlander, varumärkeschef för Bryggmästarens. Under våren kommer vi dessutom att gå brett inom print och digital media med Bryggmästarens nya kommunikationskoncept.
– Det handlar om en öl med utomordentliga kvaliteter, något som vi också vill spegla med vår nya payoff. Bryggmästarens är helt enkelt inte en öl bland alla andra, utan ett hantverk bryggt för alla som uppskattar ett öl i världsklass. Den nya payoffen är: ”Bryggmästarens – i en helt egen klass”.
– Bryggmästarens har en stark positiv trend inom både Horeca och på Systembolaget, därför är det glädjande att Bryggmästarens Premium Gold nu även kommer att finnas tillgänglig på 50 cl flaska. Detta kommer vi ta ut under flera olika former under året. En större satsning görs för att bygga Bryggmästarens varumärke och vi kommer synas i både traditionella medier såsom digitalt och sponsorprojekt.
Systembolagets art.nr: 1414-01
Systembolagets pris/st: 14,90 kr.
Ingredienser: Malt: Pilsnermalt och Munchnermalt
Humle: Taurus, Perle och Spalt – selact.

Hitta den här!