HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Carlstad ölhall

Den 17 maj i år, på Norges nationaldag, öppnade Carlstad ölhall. När Kenny Nordh och Mark Pulman hittade den lämpliga lokalen, mitt emot Centralstationen i Karlstad, bestämde de sig snabbt för att öppna en ölhall.

I år öppnade Carlstad ölhall mitt emot Centralstationen i Karlstad. Här ser vi Jesper Ternevid på Åbro och Mark Pulman på Carlstad Ölhall.

På den vägen förde de ett vinnande koncept från Örebro vidare till Värmland och Karlstad.
– I Carlstad ölhall har vi 30 olika fatöl, berättar Mark och barchefen Jesper Haag, som kommer från Good Guys Brew.
– Vi  har en god känsla för vilken typ av öl som värmlänningarna vill ha och har valt att ha en hel del hantverksöl från lokala aktörer runt om i Värmland och Bergslagen. Vårt centrala läge och flera hotell i närområdet gör att många kommer till oss för att dricka något gott och för att koppla av. Vi strävar efter att ha en pratvänlig miljö. Ibland spelar vi lugn Motownmusik som en bakgrundsridå.
– Man kan säga att Carlstad ölhall fokuserar på det sociala och älskar att snacka skit, utan musik!

I baren på Carlstad ölhall har varumärket Bryggmästarens sin givna plats.

Att starta och öppna två ölhallar på olika orter kräver en hel del arbete, men det har gått över förväntan tycker både Mark och Kenny.
– Visst har det varit slitigt och ibland har det känts som att åka i en rymdraket. Samtidigt har vi varit fast beslutsamma om att våra satsningar varit helt rätt. 

”Man kan säga att Carlstad ölhall fokuserar på det sociala och älskar att snacka skit, utan musik!”

Fler ölhallar på gång
Båda ölhallarna har fått en smakstart, och vem vet kanske dröjer det inte länge innan vi får se ännu fler dyka upp. 
– Ja, det stämmer nog, säger Kenny och Mark, och skrattar. Vi är nog lite galna båda två. Småbarnsföräldrar och entreprenörer som redan tittar efter nästa ställe att öppna!

I lugn och ro kan gästerna dricka en god öl. Carlstad ölhall strävar efter att ha en pratvänlig miljö.