HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Nya höjder för Mountain Lodge

Mountain Lodge ligger mitt i skidmetropolen Stöten.
– Till Lucia öppnar vi, och ser fram mot en ny spännande vinter­säsong, säger Johan och Maria Skoglund, som driver Mountain Lodge Restaurang.
Strax före jul öppnar dessutom den nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport. 

Det exklusiva Mountain Logde premiär­öppnade förra vintern och blev en omedelbar succé. 
Hotellet erbjuder 26 dubbelrum med 52 bäddar. Gästerna får uppleva en lyxig känsla, där den familjära atmosfären och servicen har en självklar plats. 

Många älskar Stöten, som erbjuder optimala förutsättningar för att åka skidor både utför eller i skidspåren. Naturen och de vidsträckta vyerna är tillsammans med det sköna lugnet en viktig del i upplevelsen.

Hotellets restaurang erbjuder en avspänd och trivsam miljö, där gästerna kan koppla av med goda drinkar, dricka en kall öl och njuta av den läckra menyn.

Varför inte äta en rykande het pizzaslice efter en dag i backen, eller sitta ner en lite längre stund och avnjuta en välkomponerad tvårättersmiddag.
Johan och Maria är mycket glada över starten och fjolårets säsong. 
– Resultatet var över förväntan. Vi överträffade både våra prognoser och den budget som vi hade planerat för, säger Johan. 

Ny flygplats 
Förväntningarna i år är ännu större. En viktig anledning till det är den nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport, som öppnar den 22 december. Transfertiden från flygplatsen till Stöten är bara 18 minuter.
– Vi väntar oss ett helt annat tryck och fler gäster i vinter, säger Johan.
Flygplatsen har initierats och ägs av det lokala näringslivet. Flera flygbolag kommer att trafikera den. BRA flyger till och från Stockholm/Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm och Växjö. SAS flyger till och från England: London/Heathrow, samt Danmark: Köpenhamn och Ålborg. 


Många bokningar
Det är en expansiv utveckling i Stöten, vilket också bidrar till fler besökare i regionen. 
– Det byggs för fullt, nya boenden i olika former och Stöten är mycket uppskattat bland många för sina utmärkta skidbackar, säger Johan. 

Planeringen inför vintern pågår och Johan och Maria är mycket hoppfulla.
– Bokningsläget är redan långt över förväntan. Vi ska också göra en rekryteringsresa till Vis i Kroatien. Förra året hade vi en hel del personal därifrån och det fungerade väldigt bra, avslutar Johan och Maria.

Johan och Maria Skoglund driver Mountain Lodge Restaurang. De är förväntansfulla inför säsongsstarten, som börjar vid Lucia.

”Vi väntar oss ett helt annat tryck och fler gäster i vinter.”