För krögare

Vi är bryggeriet som omvandlar passion till handling. Vi vill vara en familjär förebild som vinner hjärtan och hållbara affärer. När vi går in i ett krögarsamarbete gör vi det alltid långsiktigt – vi gör ingenting halvhjärtat.

Brygghuset

Varför Åbro Bryggeri?

Människorna

Åbro Bryggeri är människorna som jobbar här, och det är aldrig långt till din kontakt hos oss. Vi har krögarsamarbeten som pågått så länge som fyrtio år, och vi vet hur viktig den personliga relationen oss emellan är.

Snabba beslut

Vi har en ägare och vi finns här, i Sverige. Det gör att vi på ett snabbt och enkelt sätt ger dig besked och svar på dina frågor.

Ärligt och rakt

Vi på Åbro Bryggeri säger som det är. Som ett familjeägt bryggeri i fjärde generationen vet vi hur vanligt det är i den här branschen att man lovar något som sen inte händer. Hos oss får du ett rakt svar, på en gång.

Vi är också krögare

Sedan 2006 driver vi en handfull krogar i Sverige. Det betyder att vi vet hur din verklighet ser ut och förstår vilka utmaningar du dagligen ställs inför.

Sortiment

Vårt sortiment

Öl, cider, vin och alkoholfritt – ta hjälp av vårt breda sortiment för att utveckla din verksamhet. 

Läs mer

Våra varumärken

Åbro Bryggeri har flera välkända och omtyckta varumärken . Några av dessa är Bryggmästarens, FAT21, Ey’Bro, Bron, Nästgårds, Arton56 och Rekorderlig Cider.

Läs mer

Drycker
Glas

Kontakta våra säljare

Hos oss får du alltid ett personlig bemötande. Här hittar du kontaktuppgifter till din närmaste säljare.

Kontakta oss