Jobba på Åbro Bryggeri

På Åbro Bryggeri vill vi erbjuda våra anställda en miljö och ett arbetsklimat som lever upp till våra värderingar. Det tror vi är en av anledningarna till att så många har stannat hos oss under en så lång tid. Oavsett hur länge man varit här, vad man gör, eller hur länge man planerar att stanna, så är våra framgångar ett resultat av alla de personer som arbetar här på Åbro Bryggeri.  

Jobba hos oss headerbild

Aktuella jobb

Hos oss kan du göra karriär, om du vill. Flera av våra chefer och specialister har börjat hos oss på helt andra tjänster. Men lika väl finns möjligheten att stanna där du trivs. Oavsett hur ambitionen ser ut är Åbro Bryggeri en plats för dig.

Sverige
Vimmerby
Kalmar län
Tidsbegränsad anställning
Heltid
Åbro Bryggeri AB

Säsongs- och Sommarjobb 2024

Sverige
Vimmerby
Kalmar län
Tillsvidareanställning
Heltid
Åbro Bryggeri AB

1:e operatörer till vår produktion

jobba hos oss nr 2
Jobba hos oss nr1
Jobba hos oss nr 3
jobba hos oss nr 4

 

 

»Jag har valt Åbro Bryggeri för det är en trygg och säker arbetsplats. Här jobbar vi tillsammans och har en fin gemenskap«

Evelina Larsson, 1:e operatör i vår tapphall

Våra kärnvärden

Ärlighet

Varje dag. Med människan i fokus.

Vi tror att ärlighet mellan människor är en nyckel till vår framgång. Vår övertygelse är att det vi åstadkommer är ett resultat av vilka vi är och hur vi är mot varandra. För det är människorna på och omkring Åbro Bryggeri som har skapat vår framgång. Vi kommer aldrig vara något utan våra medarbetare, kunder, leverantörer och alla de som dricker våra drycker.   

Långsiktighet

Trender kommer och går. Men Åbro består.

Vi tänker långsiktigt och vi vill fortsätta att vara fria själar. Därför är det viktigt för oss att de affärer vi gör och de relationer vi går in i också är hållbara över tiden – vi gör ingenting halvhjärtat.  

Enkelhet

Lite snack. Mycket verkstad.

Vi är raka och enkla. Våra tankar och idéer behöver inte alltid vara unika, utan det unika ligger i att vi genomför dem. Vi är ett bryggeri utan krusiduller där vi är raka med varandra och fokuserar på det vi älskar mest – god dryck och människorna omkring oss.