HEJ! PÅ DEN HÄR WEBBPLATSEN FÖREKOMMER INFORMATION OM ALKOHOLHALTIGA DRYCKER OCH DU MÅSTE VARA 20 ÅR ELLER ÄLDRE FÖR ATT BESÖKA SIDAN.

Jobba här

VAD VI ERBJUDER

Det är viktigt att du som arbetar hos oss har det bra. Vi vill erbjuda våra anställda en miljö och ett klimat som motsvarar våra värderingar. Det tror vi är en av anledningarna till att så många har stannat hos oss så länge. Någonting som vi tycker är väldigt roligt.

Klicka här för att se lediga jobb hos oss!
 

»Vi har en särskild känsla här på företaget, Åbrokänslan, som vi kallar det. Jag kan inte riktigt beskriva det, men det är en väldigt härlig känsla!«


VÅRA VÄRDERINGAR

Det är människorna på eller omkring Åbro som har skapat vår framgång. Som företag arbetar vi långsiktigt och vi är raka och ärliga mot varandra. Vi arbetar dessutom för att vår produktion ska vara så klimatsmart som möjligt. 

»Jag närmar mig guldklocka. Jag har i princip vuxit upp som granne till bryggeriet och har haft olika arbetsuppgifter. Åbro är mån om sin personal och duktiga på att erbjuda utbildningar som gör att man kan utvecklas inom företaget.«


KARRIÄR

På Åbro finns det möjlighet att göra karriär, om man vill. Många av våra chefer har börjat längre ner i organisationen och sen arbetat sig uppåt. Det är inte alla som vill det och då har man möjligheten att stanna där man trivs.  

»Som chaufför är vi ansiktet utåt mot kund, därför är social kompetens minst lika viktigt som att vara en bra chaufför.«

 

För att du ska ha störst chans att få jobb hos oss tycker vi att du ska REGISTRERA DIG HÄR. När vi behöver personal tittar vi ofta i vår kandidatbank.