Namnlös design – 1

Åbro Bryggeri vinner International High Quality Trophy 2023

Monde Selection har nu presenterat resultatet från årets tävling där de utser världens bästa drycker och Åbro Bryggeri kammar hem flertalet guldmedaljer ännu en gång. Hwila Citron Lime tilldelas nu medaljen Grand Gold och tar hem International High Quality Trophy 2023 då produkten har vunnit tre guldmedaljer på rad under de senaste åren.

Monde Selection är en internationell tävling som grundades i Belgien år 1961. Institutet genomför varje år en bedömning av i genomsnitt 3000 drycker från över 90 länder i världen. Varje enskild produkt testas under utvärderingstillfället av en stor jury som utför en noggrann kvalitetskontroll på respektive produkt.

Förra året kammade Åbro Bryggeri hem fem medaljer där guldet gick till Hwila Citron Lime, Bryggmästarens Premium Gold och Bryggmästarens Bästa Pilsner. Även två silvermedaljer tilldelades för Bryggmästarens Bästa Ekologiska och Hwila Naturell.

Nu vankas det ännu ett guldregn över Åbro Bryggeri. Hwilavattnet med smak av Citron Lime har i år fått utmärkelsen Grand Gold och tar hem International High Quality Trophy 2023. Dessa priser innebär att produkten har fått guldutmärkelse tre år i rad och därmed erhåller en stabil och hög kvalitet. Utöver detta har Åbro Bryggeri blivit tilldelade guldmedaljer för produkterna Bryggmästarens Bästa Ekologiska, Bryggmästarens Premium Guld och Bryggmästarens Bästa Pilsner. Produkten Hwila Naturell erhöll även i årets tävling en silvermedalj.

Hwilavattnet hämtas från en underjordisk källa som rinner ner genom rullstensåsen i småländska Vimmerby. Efteråt tillsätts en balanserad mängd mineralsalter och kolsyra som ger ett uppfriskande och naturellt vatten.

Bryggmästarens Bästa ekologiska är ett öl bryggt med omsorg på våra allra bästa råvaror. Cascadehumlens fruktighet och nyanserade beska ger med vår pilsnermalt en balanserad öl med fyllig eftersmak. Bryggmästarens Premium Gold är ett exklusivt öl framtaget med förstklassiga råvaror. Ölet är bryggt med extra omsorg och resultatet är en pilsner med en stor beska och tydlig prägel av humlearom. Även Bryggmästarens Bästa Pilsner är en äkta hantverksprodukt. Bryggd med omtanke och noga utvalda råvaror. En öl med tydlig humlekaraktär och lätta citrustoner.

Cornelia

Marknadschef

Cornelia Dunge

+46 73 096 09 74
cornelia.dunge@abro.se

Relaterade nyheter